De SPAL PARKING SENSOR-module maakt het mogelijk om de belemmeringen die zich achter het voertuig bevinden te detecteren. Vier ultrasone sensoren bevinden zich in de achterbumper. Fraai ontworpen, deze sensoren volledig worden geïntegreerd in de kunststof bumper en kan zelfs worden geschilderd in dezelfde kleur. Deze sensoren werken automatisch, wanneer omgekeerde is geselecteerd en het toezicht op de back-up manoeuvre stap voor stap. De aanpak van een obstakel wordt aangegeven door een onderbroken akoestisch signaal, de frequentie van die groter worden naarmate de kloof tussen het voertuig en de hindernis af, totdat het uiteindelijk wordt continu zodra het voertuig is in de buurt van het obstakel.

Veba achteruit parkeren sensoren met alarm geluid en LED-display. Dit systeem zal u laten weten wanneer je u te dicht bij andere geparkeerde auto's, bomen, paaltjes ... enz. zal naderen.

Al deze systemen worden door ons vakkunding geplaatst in uw voertuig. Kom even langs om de mogelijkheden te bekijken, en leg vandaag nog een afspraak vast met onze monteur!

De Parrot MKi9200 heeft talent voor muziek. Hij wordt geleverd met een speciale kabel en pas zich aan alle muziekbronnen aan: iPod, iPhone, USB-sleutel, Bluetooth-Stereo (A2DP) telefoon, MP3-speler of iedere andere analoge draagbare muziekspeler.


De Parrot MKi9200 heeft bovendien een SD/HC compatibele SD-kaartlezer aan de zijkant van het scherm. De MKi9200 toont de complete afspeellijst met de naam van de artiest, de titel van de song en zelfs in kleur de hoes van het bijbehorende album, als deze in de iPod, iPhone of op de USB-sleutel is opgeslagen.


De muziek wordt afgespeeld op alle luidsprekers van de auto zodat de bestuurder en passagiers kunnen genieten van de uitzonderlijke geluidskwaliteit en de adembenemende effecten van de Virtual SuperBass en de Sound Spatializer.


Prijs: 199,95 eur (zonder montage)